Dizaineri no visas pasaules pulcējās uz vienu vakaru Aalto teātrī Esenē, Vācijā, un mēs bijām viņu vidū. Ar prieku paziņojam, ka Alca ir kļuvusi par lepno Red Dot 2024 uzvarētāju!

Tehnoloģija un dizains iet roku rokā

Svinīgā vakara ietvaros tika apbalvotas pogu Linka un Dot.Dot WC sērija. Šīs skalojamās pogas radītas 2023. gadā sadarbībā ar slaveno čehu dizaineri Lucie Koldová, kura kolekciju apzīmogoja ar oriģinalitāti un minimālismu. Skalošanas plāksnēm ir raksturīgas mīkstas, tomēr stingras līnijas un precīza apstrāde. Tomēr to lietotājam draudzīgās funkcijas, kas garantē nevainojamu komfortu ikdienas lietošanas laikā, neatpaliek. Visu kolekciju izveidoja Alca Development Department, kuru vadīja Tomāšs Krists, kurš ieradās Esenē, lai personīgi pārņemtu balvu. Kad cilvēks saņem balvu par savu ieguldījumu, tas ir gandarījums. Sadarbība ar dizaineru mums kā tehniķiem vienmēr ir interesanta novirze un neliels izaicinājums. Red Dot žūrija mums skaidri pateica, ka esam tikuši galā ar šo izaicinājumu, entuziasmu neslēpj Tomāšs Krists.

Tehnoloģija un dizains iet roku rokā

Uzvarētāja balva par Alca

Red Dot 2024 ir trešā dizaina balva pēc kārtas, bet pati svarīgākā, ko ieguvušas Linka un Dot.Dot. kolekcijas. Tas ir pasaulē slavenākais dizaina konkurss. Konkurss tika dibināts 1955. gadā Esenē, Vācijā. Uzņēmumi un dizaineri var sacensties trīs kategorijās, Alca ieguva produktu dizaina kategorijā. Pirms šīs balvas iegūšanas tika gūti panākumi iF Design Award un Čehijas Grand Design 2024 konkursos. Red Dot dizaina balva noslēdz šo panākumu sēriju.

Uzvarētāja balva par Alca

Aplūkojiet svinīgā vakara atmosfēru