Pirmdien, 2024.gada 29. aprīlī no Berlīnes tika saņemtas lieliskas ziņas . iF Design Award, viena no prestižākajām dizaina balvām ceremonijā, kas norisinājās Berlīnes Fridrihštates Palas tika piešķirta Alca uzņēmumam.

Panākumi dzimtenē un ārzemēs

Balva tika pasniegta pogām Linka un Dot.Dot. Šī ir jau otrā balva šīm pogām šogad - pirmais bija pašmāju Čehijas Grand Design konkurss, kurā viņi ieguva trešo vietu kategorijā “Gada ražotājs”. « IF Design Award balvas saņemšana ir nozīmīgs pavērsiens uzņēmumam Alca, kas uzsver savu kā līdera pozīciju dizaina un inovāciju jomā sanitāro tehnoloģiju pasaulē. Tā nav pirmā balva, ko esam ieguvuši par pogām, taču tā ir līdz šim vissvarīgākā,” komentē Mārketinga nodaļas vadītājs Staņislavs Pluhačeks, kurš balvu pārņēma Berlīnē.

Panākumi dzimtenē un ārzemēs

Mīlestība no pirmā pieskāriena

Linka un Dot.Dot pogas pārsteidza žūriju ar elegantu minimālisma dizainu, uzticamu funkcionalitāti un augstas kvalitātes materiālu apstrādi. Tie izceļas ar maigu korpusa noapaļošanu un patīkamu materiālu, kas padara tos par estētisku un lietotājam interesantu produktu. Sērija Linka un Dot.Dot ir pieejama dažādos krāsu variantos, tāpēc lieliski iederas jebkurā interjerā. Šī ir otrā Alca uzvara iF dizaina balvā. Pirmo reizi mums tas izdevās 2018. gadā, kad esam guvuši punktus konkursā ar pogām NIGHT LIGHT

Mīlestība no pirmā pieskāriena

Vecākās sacensības šajā jomā

iF Design Award ir prestižs starptautisks konkurss, kas atzīst produktu dizainu daudzās jomās. Tas dibināts 1953. gadā un ir viens no vecākajiem un cienījamākajiem dizaina konkursiem pasaulē.

Katru gadu konkursā piedalās tūkstošiem dizaineru un uzņēmumu no desmitiem pasaules valstu. Tādējādi Alca spīd blakus tādiem uzņēmumiem kā Microsoft, Adidas vai Škoda Auto.

Vecākās sacensības šajā jomā